my usual khamis

tengah try nak post what happened dalam satu-satu hari sebab in future bila baca balik boleh jadi comforting food lol.

so, harini hanya kelas pagi: kelas mengaji dan kelas petang: kelas komputer.

masuk kelas tilawah ni at least boleh bagi kehempukan sikit sebab dah lama juga tak baca quran hmmmm. i mean jarang lah sebab memang ada sketch religious plan nak one page after subh and maghrib, dhuha, kahfi, lai lai semuanya hanya sembang.

ustaz i nama dia classy gila, bukan nama tipikal nama-nama islam (like my name lah). sanggup google maksud nama felza hahah. aku perasan spec dia pun macam lain sikit bukan spec orang-orang tua. not that funky one either lah.

tergagap gak ah, nervous den sebab macam tegas sikit. seb bek lah tak garang macam atok i :')

malu gak ah sebab supposedly boleh je baca lancar tapi well the reason is quite concrete. jeles doh naufal kat sebelah baca berdesup. imma fix this.

tak stress lah in conclusion kelas ni (lol baru first class) sebab benda agama ni nak belajar lek lek kan.

petang tu kelas with dr kb. kelas komputer dulu masa junior high excited gila join kelas ckg norita masuk lab. sekarang ya ampun ntah apa apa tak leh nak berminat hmm. 

so tadi belajar python (app basically- bleurgh). since dia on leave tak dapat buat last two classes, so her last class ni instead of giving fast lectures dia minta buat research sendiri.

sekelas dengan junior (beza satu sem) and since mostly from physical science memang tahulah c++ etc etc. agak bangan* juga lah aku dalam kelas tak faham apa. dicerca sedikit sebab bagi explanation ntah pape padahal masih tak clear.

dah ah pergi kelas pakai selipar (like first time sebab otw pergi class nak tinggalkan baju kotor including stoking). pergi wackos nak claim baju rumah which is ermm sampai sekarang tak tahu necessary ke tak cakaran di tepi baju tu erm sape weh designer.

habis kelas meroyan lah tak paham apa. seb bek rakan rakan bio science dulu mengerti ;')

akibat pergi kelas pakai selipar. juga sempat makan roti gardenia yang dah redesign tu serta strawberry milk tak habis. aku rasa dr kb perasan. makanya, maghrib tu selipar hilang. yass.

tak sedih pun sebab ada lagi sedih happened today. check imaluum nak tengok venue study circle. saja check semua termasuklah disciplinary.

ada tambahan satu compounds. wetefek, i dah repent kot. ntah apa kena saman sebab failure to register mahallah. wehhh, orang mo tak habaq doh kena check in omg stress doh kena saman 50. tahi. takleh nak appeal kurang dah sebab dah keyed in. mudahnya membuhat duhit.

jumaat takde kelas except study circle. dapat pulak faci abang baik (katanya moon), dah dia postpone dari pukul 5 nak buat lepas maghrib :') 

punah plan den nak balik jumaat.

on loops: Cant Get Enough (Basenji)

Comments