not really selfie

The 20 Days or actually, one day facial expression challenge is apparently failed, I guess.


You see how buruks are my selfie sebab aku memang tak reti. Well, I'm no Obama okay. Thats why gambar tu nak kena adjust opacity dia tambah tulisan besar gedabak tu. Aku punya expression pun macam takde expression. Kalau nak tahu expression apa yang aku buat tu boleh refer previous post, (left to right for photos sequence). And kalau perasan, aku selindung dengan selimut konon nak jadikan backdrop. Hahaha.

p/s : cuaknya result spm aku. i'm sooo nervousss

Comments