) Y-KNWHT;
HOME ABOUT CATEGORY ARCHIVE
Follow

off Form Four ;)


yeay, finally. The last 'Pulang Malam' or balik kampung. Kena kosongkan locker, then, tiba-tiba jumpa fire extinguisher dalam locker aku ; Hariz punya kerja. Guess what ? Aku tinggalkan air mineral + mini pack cereal + sekotak Dutch Lady dalam locker aku. Haha, specially untuk form Five :P Today memang aku happy gila sebab daripada minggu lepas aku countdown nak balik. Last week, plan nak balik. Lol, hampeh sebab tak dapat MC daripada doktor. Ahad tu try mintak balik from parents. Lol, tak berani kot nak cakap. And now, smile explain everything. Orang cakap zaman sekolah zaman paling best. Ye la kot. So, malam tadi attend jamuan dorm. Haha, should be an exciting one sebab tu last time jumpa form 5. Lepas ni tak jumpa dah.So, just wanna says 'Thank You Very Much For Everything'. Haha, and impression aku pasal asrama totally berubah sebab budak dorm aku lah. Well, happy go lucky. No tense. Ohh yeah, sebelum balik tadi aku sibuk collect holiday homework. Macam bagus je nak buat kerja kan. Hey, next year engkau SPM, dude. Next year, aku dah form five lah weyh --' Tapi, aku forever pendek. Forever nampak macam form four. How ? How ? 

p/s : aku check ranking aku dalam SBP kat SINI tadi. congrats, imran :P

Labels: , , ,







Friday, November 9, 2012

| ALL RIGHT RESERVED © EST. 2010