) Y-KNWHT;
HOME ABOUT CATEGORY ARCHIVE
Follow

The Annoying People


Heyho, allz !

Harini aku cuti ! Yeah, straight sampai hari Jumaat. Adik aku cuti semalam je. IDK sekolah dia. Okay, currently not in mood. Yeah, mood mempengaruhi post kan ? Tak nak cerita banyak, here I list some people that really annoying.


People That Cannot Keep Someone Secret

Ashley, kawan macam ni jenis backstabber kan ? Dia sengaja korek rahsia kita lepas tu kononnya tak akan bocorkan. Dude ~ Then, dia hebohkan, habis semua orang tahu. Akibatnya, kita yang kena tanggung. Kawan macam tu memang hipokrit lah. Tampar je. Tapi, ada orang dia yang nak beritahu kawan dia rahsia dia. Haha, kadang-kadang kena tengok kawan juga. Ada yang jenis backstabber, ada yang akan try solve problem kita.


People Who Enjoy Condemns Others 

Ini boleh dikategori sebagai para pengutuk. Biasanya, habit diorang nak mengutuk orang ni sebab jelly takpun tak puas hati. Ada juga yang bodoh cakap sebagai hiburan. Free je dapat dosa sebab kutuk orang. Even, guna bahasa tak elok lak tu. Paling common pun - bodoh, bangang, sial, lakhanat, kimak, babi, sial, celaka, etc. Lol, terbanyak pulak.


People That Thinks They're The Most Perfect

Ini pun boleh buat sakit hati. Kebanyakkannya, anak orang kaya, budak-budak pandai, even those yang ada jawatan macam Pengawas. Hoho, aku pun pengawas. So, mereka kerek lah sebab dapat bonus lebih. Contoh, kalau budak pandai, semua keputusan dia adalah betul sebab dia budak pandai dan dia rasa dialah yang terbaik. Eceh ~ So, aku rasa memang susah kot nak deal dengan spesies ni. Kena banyak sabar. Tapi, boleh kot kalau nak malukan dia, just spot their weakness. 


People Who Loves Story Bads Other

Ini pun sekaum dengan yang suka mengutuk orang tu. Tapi, biasanya ini perempuan yang buat sebab ni kerja bergossip. Tapi, ada gak lelaki yang macho bergossip, kan ? Wakaka. Tapi, I admit. Mak-mak Minah yang akan listkan this habit sebagai rutin harian. Mereka biasanya hipokrit sebab depan tunjuk baik, belakang bukan main mengumpat-ngumpat lagi. So, kalau korang jadi bahan diorang tu buat tak layan je lah.


People That Acts Like A King

Ini paling dump. Ini pun ada genetik perfect. But, I think this type adalah pemalas. That's why, diorang selalu nak suruh orang je. Mentang-mentang ada kuasa. Contoh, si abang yang pemalas nak buat kerja yang mak dia suruh, sesedap hati suruh adik dia buat dengan alasan, dia abang yang lagi tinggi dari adik dia. Wahaha ~ Aku pun kadang-kadang macam ni. 


Jiggle Girl That Like To Scream

Sumpah, aku paling menyampah tengok habit perempuan suka menjerit-jerit. Macam orang lain pekak sangat tak dapat dengar dia cakap. Yeah, perempuan gedik lah yang selalu menjerit-jerit ni. Mentang-mentang, dapat suara tu vokal tinggi, bolehlah guna nak sound budak. Kadang-kadang, nak lawan debat pun susah sebab diorang mulut laju. Elok, bagi penampar je.

So, this post memang takde kena mengena ngan siapa-siapa.
ADIOS.






Thursday, October 27, 2011

| ALL RIGHT RESERVED © EST. 2010